SEXTONDE JULI TVÅTUSENELVA | Caroline Mattsson

Caroline Mattsson

Annons

SEXTONDE JULI TVÅTUSENELVA

Här har vi en liten unge med överskottsenergi som heter duga, inte trött nån gång hur mycket han än härjar och håller på, tokunge!
Bara skrutten har somnat för kvällen sen så ska jag ta och lägga i ännu mer färg i håret, håller på och ljusar upp de mer, har typ haft guldblond, eller nån konstig färg nu ett tag då jag inte orkat färgat de på några veckor, så nu färgade jag igår så utväxten försvann och nu snart ska jag slänga i en till sån kallblond färg, och på måndag tänkte jag köpa sån där såkallad färgbomb för att få lite mer kallare färg 🙂

Nu ska jag ta och göra lite välling åt lilleman, men först får ni lite bilder från förra veckan/senaste dagarna! 🙂
IMG_6834

IMG_6940

Robin fångade storgäddan, haha..;
IMG_6944
 

bild71

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats