ELFTE JULI TVÅTUSENELVA | Caroline Mattsson

Caroline Mattsson

Annons

ELFTE JULI TVÅTUSENELVA

Sorry för usel uppdatering.. Fattar inte när Myshowroom ska ta och fixa så att även dom utan iphone kan mobilblogga.. blir tokig! har stått på deras information i typ över ett halvår att dom håller på och fixar med de, men de verkar ju gå väldigt bra..

Förövrigt så försöker lilleskrutten här i huset att lära sig krypa, han är envis och står på knäna hela tiden och får till några få steg och gnäller om de inte går framåt, men än så ålar han mest fram som en tok i 190 och knäpper på och av datorn i vardagsrummet och drar i alla kablar han kan hitta, häromdan satt jag i sovrummet och letade kläder till honom medans han låg och lekte i vardagsrummet, och helt plötsligt så har han ålat sig ända till mig över tröskeln och allting, och kommer med ett stort leende och ser så nöjd ut 🙂 gofisen!

Nu ska jag ta och leka med lillfisen innan han blir tokig, tänkte lägga in lite bilder sen från förra veckan och så, men de får bli lite senare eller imorrn (:

IMG_6776

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. farfar

    han är för go den lille fisen, det blev som jag sa att han kommer att få det jättekul med datorerna och alla kablar 🙂 han är vår nye steve jobs 🙂

Annons
stats